Kundvagn

Montageplanerare för ett tidsbegränsat vikariat till vår hissavdelning

Tjänsten innebär att veckovis planera/bereda in hissmontage för våra montörer samt administrera arbetsorder.

Du ska utifrån våra processer boka in effektiva montageschemanDu har god samarbets- och initiativförmåga vilket krävs då du kommer ha ett stort kontaktnät med säljare, leverantörer, avdelningsansvarig, kunder och montörer.


Vi söker dig som är proaktiv och gillar ett högt tempo. Du är engagerad, självgående och drivande med förmåga att se helheten.

Vidare har du lätt att kommunicera, via telefon och i skrift, har ett positivt synsätt och en förståelse och lyhördhet för verksamhetens behov. 

Den komplexa miljön med många olika arbetsuppgifter som på olika sätt påverkar varandra gör att du behöver kunna tänka gränsöverskridande för att skapa dig en helhetsbild. Att ta egna initiativ och stort ansvar är naturligt för dig. Du ska vara strukturerad och metodisk. 

Då arbetsplatsen är en mindre organisation krävs god samarbetsförmåga och förmåga att snabbt anpassa sig till nya uppkomna situationer.

 

Arbetet är omväxlande så du behöver ha god förmåga att planera och prioritera.

Du har kapacitet att ha flera parallella processer i gång samtidigt och har lätt för att skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter.

Mycket god datavana samt behärska Officepaketet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete inom logistik och byggbranschen.


Vi strävar efter att förbättra och effektivisera företaget. Vi lovar också trevliga kollegor och bra stämning. För oss är det viktigt att vi har roligt på vägen.

Vi är måna om våra medarbetare och anser att det är viktigt med en god balans mellan arbete och fritid.

Vi står för jämlikhet, att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund,
könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning.

Anställning: Vikariat 12 månader, eventuellt förlängning
Arbetstid: Vardagar, 07.00 - 16.00.
Löne typ: Månadslön

Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse

Ansökan och CV skickas till gustav.skill@skillab.se